Forlat bosetningene, for å bevare jødisk stat

På et partimøte i Michael Melchiors parti Meimad, ble det onsdag tatt til orde for at Israel skal forlate Vestbredden og Gaza-stripen. – Behovet for å forlate Judea og Samaria er ikke knyttet til sikkerhetsspørsmål, men til fortsatt eksistens av det jødiske folk i Israels land, sa den tidligere sjefen for den israelske sikkerhetstjenesten Shin-Bet, Ami Ayalon. Melchior påpekte at den demografiske trusselen fra den sterkt økende palestinske befolkning, gjør det nødvendig med en umiddelbar oppgivelse av bosetningene. – Hvis vi ikke forlater territoriene [Vestbredden og Gaza-stripen], vil vi enten ikke lenger være noe demokratisk samfunn, eller vi vil opphøre å være et hjem for det jødiske folk, sa Ayalon.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart