Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ut av Ramallah, fem soldater skadet

Israelske stridsvogner trakk seg onsdag tilbake fra Yasser Arafats hovedkvarter i Ramallah på Vestbredden, ifølge øyenvitner. Fem israelske soldater ble lettere skadet i to uavhengige hendelser onsdag kveld. I landsbyen Tubas, øst for Jenin på Vestbredden, ble en kompanisjef og en soldat skadet under skuddveksling med palestinere Israel mistenker for å ha deltatt i terrorvirksomhet. På Gaza-stripen ble tre soldater skadet av palestinsk granatild. Arafats hovedkvarter i Ramallah ble kringsatt av stridsvogner mandag, som ledd i en operasjon for å pågripe militante palestinere. Den israelske hæren oppgir at rundt 75 palestinere ble arrestert i Ramallah, og mange våpen ble beslaglagt, melder NTB.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart