Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kan komme til å presentere forhandlingplan

På tross av statsminister Ariel Sharons ønske om ikke å få en stram timeplan for forhandlinger med palestinerne påtvunget seg, kan Bush-administrasjonen komme til å presentere en slik forhandlingsplan allerede i neste uke. Dette opplyser en amerikansk tjenestemann til Jerusalem Post torsdag. Uttalelsen kom etter at president George W. Bush holdt det som omtales som et "varmt møte" med Saudi-Arabias utenriksminister Saud al-Faisal. Israelsk TV rapporterte torsdag kveld, også de med en amerikansk tjenestemann som kilde, at Sharon presenterte en plan for raske reformer i den palestinske selvstyremyndigheten, med derpå følgende slutt-status forhandlinger. Hvis dette viser seg å være sant, betyr det en endring i Sharons politikk, påpeker Jerusalem Post. Israelsk radio kunne fredag morgen melde at utenriksminister Shimon Peres holder samtaler med fremstående palestinske forhandlere i forkant av en regional fredskonferanse for Midtøsten. Sharon har godkjent denne kontakten, på betingelse av at verken Peres eller noen i hans stab har kontakt med Yassir Arafat. Palestinernes sjefsforhandler, Saeb Erekat, benekter at det foregår samtaler mellom partene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart