Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

19 drept, 50 skadet

Minst 19 israelere ble drept og 50 skadet da en selvmordsbomber sprengte seg selv i luften på en fullsatt buss sør i Jerusalem tirsdag morgen. Passasjerene i bussen var i hovedsak elever på vei til en videregående skole. Tilstanden for fem av de skadde er alvorlig. – Hva slags stat tenker palestinerne seg egentlig?, spurte Israels statsminister Ariel Sharon da han besøkte åstedet og så ødeleggelsene. Politiet sperret av området mens de undersøkte om det fantes andre bomber i området. Politiet fortsatte tirsdag å søke etter flere selvmordsbombere. – Vi har presis informasjon om andre planlagte selvmordsangrep i Jerusalem. Vi leter over hele byen, sa Jerusalems politisjef Mickey Levy, ifølge NTB. Hamas har tatt på seg ansvaret for terrorangrepet. Selvmordsbomberens far sier han er "veldig glad" for å høre at hans sønn stod bak det dødbringende angrepet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart