Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Vil kontrollere «så lenge terroren varer»

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israelske styrker gikk i natt inn i de palestinsk-kontrollerte byene Jenin, Kalkilya og Nablus på Vestbredden. En rekke blodige terrorangrep mot Israel har kommet fra disse byene. For første gang nevner ikke den israelske regjering at innrykningen vil være kortvarig. Den israelske nettavisen Ha’aretz skriver at Israel vil ta nye palestinsk-kontrollerte områder for hver eneste ny selvmordsbombe.
Israels militære offensiv på Vestbredden er en reaksjon på tirsdagens terrorangrep i Jerusalem, hvor dødstallene nå er kommet opp i 19. Det er meldt om 70 skadde.
Tirsdag kveld gikk det israelske sikkerhetskabinettet i møte, som varte til over midnatt. Statsministerens kontor sendte i ettertid ut denne meldingen:
«Israel vil svare på hvert terrorangrep med å ta områder fra den palestinske selvstyremyndigheten. Vi vil bli stående i disse områdene så lenge terroren fortsetter.»

Utsetter tale
President Bushs tale om en fremtidig palestinsk stat er blitt utsatt til torsdag eller fredag, etter selvmordsbomben i Jerusalem. Det er ventet at utenriksminister Colin Powell vil komme til Israel allerede i neste uke, for å bane vei for en regional fredskonferanse som USA håper å arrangere allerede i sommer.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart