Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terrorister infiltrerte bosetningen Itamar

To palestinske terrorister infiltrerte torsdag kveld bosetningen Itamar i nærheten av Nablus på Vestbredden. En mor og tre av hennes åtte barn ble drept, i tillegg til bosetningens egen sikkerhetssjef. De palestinske terroristene barrikaderte seg i et privat hjem, hvor de skjøt mot familiemedlemmene på innsiden. IDF sier at det ser ut som om det ikke var terrroristenes mål å ta gisler, men å drepe så mange israelere som mulig. Terroristene var i skuddveksling med israelske styrker over en lang periode, men en israelsk spesialenhet klarte til slutt å ta seg inn i huset for å hjelpe de sårede. PFLP har påtatt seg ansvaret for angrepet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart