Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Godkjente nytt «sikkerhetskonsept»

25 av 26 regjeringsmedlemmer stemte søndag for det Israel kaller et nytt

"sikkerhetskonsept". Utenriksminister Shimon Peres var den eneste ministeren som gikk imot planene, som inkluderer bygging av et sikkerhetsgjerde øst for "den grønne linje" og rundt Jerusalem, en 20 kilometer buffersone vest for Jordan-elven og fortsatt tilstedeværelse av IDF-styrker på Vestbredden. Shimon Peres protesterte først og fremst på buffersonen i Jordan-dalen, som utgjør omkring en fjerdedel av Vestbredden. Utenriksministeren truet med å trekke seg fra regjeringen hvis forslaget ble godkjent. Dan Naveh, minister uten portefølje, svarte at Peres hørtes ut som en nybegynner i regjeringen, og

påpekte at han ikke innså at dette kartet som vil bedre Israels vanskelige sikkerhetssituasjon, er blitt presentert for regjeringen en rekke ganger, også når Yitzhak Rabin var statsminister. Mens Shimon Peres er motstander av "sikkerhetskonseptet" fordi han mener det innebærer en anneksjon av for mye av Vestbredden, argumenterte de to ministrene fra NRP for at sikkerhetsgjerdet må bygges enda lengre øst for "den grønne linje".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart