Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arafat er en «serieløgner»

Yassir er totalt utroverdig og har fullført sin "rolle i historien", ifølge Israels tidligere statsminister Ehud Barak. For første gang etter at han gikk av som statsminister på nyåret 2001, gav Barak tirsdag intervju til israelske medier. Ehud Barak tok et oppgjør med dem på venstresiden som fortsatt har tillit til Yassir Arafat. Arbeiderparti-politikeren tror at en fremtidig avtale med palestinerne, enten den kommer om fem, ti, 15 eller 20 år, vil våre svært, svært lik avtaleutkastet som Barak arbeidet med på Camp David sommeren 2000. I intervjuet gjorde Barak også en visitt til sin forgjenger i statsministerstolen, Benjamin Netanyahu. Dette med å sitere Yassir Arafat: "Netanyahu bruker store ord, men når han er presset mot en vegg er han svakere, og kommer til enighet. Det er alltid mulig å mobilisere verdensopinionen imot ham. Barak er annerledes. Han gir ingenting, er villig til å snakke om nær sagt alt, og verdensopinionen er alltid på hans side." Dette skal altså Arafat ha sagt, ifølge Sharon.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart