Arafat er en «serieløgner»

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Yassir er totalt utroverdig og har fullført sin "rolle i historien", ifølge Israels tidligere statsminister Ehud Barak. For første gang etter at han gikk av som statsminister på nyåret 2001, gav Barak tirsdag intervju til israelske medier. Ehud Barak tok et oppgjør med dem på venstresiden som fortsatt har tillit til Yassir Arafat. Arbeiderparti-politikeren tror at en fremtidig avtale med palestinerne, enten den kommer om fem, ti, 15 eller 20 år, vil våre svært, svært lik avtaleutkastet som Barak arbeidet med på Camp David sommeren 2000. I intervjuet gjorde Barak også en visitt til sin forgjenger i statsministerstolen, Benjamin Netanyahu. Dette med å sitere Yassir Arafat: "Netanyahu bruker store ord, men når han er presset mot en vegg er han svakere, og kommer til enighet. Det er alltid mulig å mobilisere verdensopinionen imot ham. Barak er annerledes. Han gir ingenting, er villig til å snakke om nær sagt alt, og verdensopinionen er alltid på hans side." Dette skal altså Arafat ha sagt, ifølge Sharon.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart