Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Arafat sparker Jibril Rajoub

Yassir Arafat skal ha gitt sikkerhetssjefen på Vestbredden, Jibril Rajoub, sparken og innsatt tidligere guvernør i Jenin, Zohir Manasra, i jobben. Dette opplyser kilder i Fatah tirsdag, men det har ennå ikke kommet noen offisielle bekreftelser på nyheten. Rajoub er en av de mest innflytelsesrike personene på Vestbredden, men har etterhvert fallt i unåde hos den øverste palestinske lederen. Under "Operasjon Beskyttelsesmur" i april, gav Rajoub ordre til militante palestinere i sitt hovedkvarter om å overgi seg da israelske styrker omringet bygningen. Dette har ført til at Rajoub har mistet ansikt i deler av det palestinske samfunnet. Yassir Arafat er i ferd med også å gjøre andre utskiftninger i sikkerhetsapparatet og politiet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart