Operative ledere for terror er satt ut av spill

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Søndag likviderte Israel sin siste hovedmistenkte for terror på Vestbredden, sjefen for Hamas’ militære organisasjon nord på Vestbredden, Muhaned Taner. I løpet av det siste halvannet året, og spesielt etter avslutningen av "Operasjon Beskyttelsesmur" i april, er de fleste Hamas-lederne nord på Vestbredden enten blitt arrestert eller drept. De fleste lederne for Islamsk hellig krig er også satt ut av spill. Tanzims Al-Aksa Martyrbrigade har kun lokale ledere igjen. Også deres hovedledere, som Raid Karmi og Ataf Abiat er satt ut av spill. Dette betyr at de israelske sikkerhetsstyrkene nå kan endre litt fokus, bort fra personlig forfølgelse av navngitte ledere, til kontroll og preventive aksjoner på bakgrunn av konkrete terrorvarsler.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart