Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Professor sparker to israelske akademikere

Avskjedigelsen av to israelske akademikere ved University of Manchester Institute of Science and Technlology (UMIST), har skapt storm og forvirring i den akademiske verden. Språk-forskerne professor Gideon Toury og dr. Miriam Schlesinger ble sparket fra deres stillinger hos Professor Mona Baker, som en del av hennes boykott-kampanje mot Israel. Motstanden mot oppsigelsene har vært mye større internasjonalt enn innen det britiske akademiske miljøet. I et åpent brev til Baker skriver presidenten for en amerikansk språk-lære organisasjon: "Å ekskludere stipendiater på grunn av nasjonaliteten i passet, eller på grunn av deres hud-farge, religion eller politisk avhengighet er korrupsjon mot selve integriteten i intellektuelt arbeide." Baker hevder at hun ikke har imot israelere som sådanne, men mener at de to israelerne hadde tilknytning til statlige israelske institusjoner (universiteter) som de ikke ville oppgi.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart