Større trussel mot USA enn Saddam Hussein?

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Terroristleire i Libanon og Syria utgjør en større og mer hastende trussel mot USA enn Iraks president, Saddam Hussein, hevder den amerikanske Senatoren Bob Graham, leder av senatets etterretningskommitté. USA har anmodet Libanon og Syria om å sette en stopper for støtten til terror-aktivitetene, men amerikanerne har sett for seg en aksjon mot Irak og Hussein som den mest sannsynlige neste fase av krigen mot terroren. Nå kommer altså senatoren på banen med motstand mot Irak-aksjoner, og hevder at andre og mer hastende trusler må utslettes først. Han ser imidlertid ikke syn på at USA i første omgang selv skal gripe inn militært mot disse leirene hvor "neste generasjon av terrorister blir klargjort". Han vil derimot først gi libaneserne og syrerne mulighet til å rydde opp i egne hus, og sette en stopper for Hizbolla og Al-Qaida aktivitetene. Graham skal ha sagt at USA trenger å bli "seriøst involvert i fredsprosessen mellom israelerne og palestinerne".

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart