Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Større trussel mot USA enn Saddam Hussein?

Terroristleire i Libanon og Syria utgjør en større og mer hastende trussel mot USA enn Iraks president, Saddam Hussein, hevder den amerikanske Senatoren Bob Graham, leder av senatets etterretningskommitté. USA har anmodet Libanon og Syria om å sette en stopper for støtten til terror-aktivitetene, men amerikanerne har sett for seg en aksjon mot Irak og Hussein som den mest sannsynlige neste fase av krigen mot terroren. Nå kommer altså senatoren på banen med motstand mot Irak-aksjoner, og hevder at andre og mer hastende trusler må utslettes først. Han ser imidlertid ikke syn på at USA i første omgang selv skal gripe inn militært mot disse leirene hvor "neste generasjon av terrorister blir klargjort". Han vil derimot først gi libaneserne og syrerne mulighet til å rydde opp i egne hus, og sette en stopper for Hizbolla og Al-Qaida aktivitetene. Graham skal ha sagt at USA trenger å bli "seriøst involvert i fredsprosessen mellom israelerne og palestinerne".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart