Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Selger El-Al

Det var et dramatisk skifte av politikk da den israelske privatiseringskommiteen, ledet av Sharon, i går vedtok å selge 100% av aksjene i flyselskapet El-Al Israel Airlines. Dette avbryter planene som ble lagt for fire år siden om å selge 49% av selskapet på Tel-Aviv børsen. Salget av den israelske flygende flaggbæreren skal skje over tid, og er en forholdsvis stor politisk sak, på grunn av alle de spesielle forholdene knyttet til selskapet. (sikkerhet etc.) I tillegg frykter de religiøse for at El-Al vil starte flyginger på sabbaten. Nyheten kommer i en tid hvor El-Al sliter med økonomiske problemer – som så mange flyselskaper – men industrianalytikere mener at salget kan være positivt for både selskapet og staten. Privatiseringskommiteen vurderer også salg av en rekke andre statlige institusjoner og foretak.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart