Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Selger El-Al

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Det var et dramatisk skifte av politikk da den israelske privatiseringskommiteen, ledet av Sharon, i går vedtok å selge 100% av aksjene i flyselskapet El-Al Israel Airlines. Dette avbryter planene som ble lagt for fire år siden om å selge 49% av selskapet på Tel-Aviv børsen. Salget av den israelske flygende flaggbæreren skal skje over tid, og er en forholdsvis stor politisk sak, på grunn av alle de spesielle forholdene knyttet til selskapet. (sikkerhet etc.) I tillegg frykter de religiøse for at El-Al vil starte flyginger på sabbaten. Nyheten kommer i en tid hvor El-Al sliter med økonomiske problemer – som så mange flyselskaper – men industrianalytikere mener at salget kan være positivt for både selskapet og staten. Privatiseringskommiteen vurderer også salg av en rekke andre statlige institusjoner og foretak.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart