Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

400 nord-amerikanere ankom

Jødene vender tilbake til Israel fra store deler av verden, og i nyere tid har de kommet i størst antall fra det tidligere Sovjetunionen. Men i går kom et El-Al fly med det største antall nord-amerikanere (fra USA og Canada) på 25 år. Nærmere 400 immigranter landet på Ben-Gurion flyplassen i Israel, og landingen ble etterfulgt av en tåredryppende seremoni med taler og synging av nasjonalsangen. "Min reise begynner akkurat nå" sier en av de nyankomne i bunnen av flytrappa, mens hundrevis av håpefulle synger heivenu shalom, aleichem. Mannen som står bak den nye bølgen av immigranter, Rabbi Joshua Fass fra Florida, sier han håper at det i fremtiden ikke vil være noen fanfare når et fly fullastet med amerikanske jøder kommer – det bør være noe dagligdags.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart