Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ya’alon går en vanskelig tid i møte

Generalløytnant Moshe Ya’alon tok i går over for Shaul Mofaz som forsvarssjef i IDF (Israel Defence Forces). Etter seremonier hvor Ya’alon (52) blant annet fikk tildelt sin nye grad, avla han et besøk hos statsmininster Sharon. "Jeg er sikker på at du vil klare jobben. Det vil ikke bli lett. Vanskelige år står foran oss. Vi stoler alle på deg", var noen av ordene Sharon hadde å si til den nye forsvarssjefen. Det er ikke ventet noe skifte i taktikk overfor palestinerne med den nye lederen. Men andre vanskelige konflikter enn kampen mot palestinsk terror venter. På nord-fronten kommer det nok til å bli store uroligheter. Og hva skjer om USA går til en ny aksjon i Irak? I tillegg til slike strategiske utfordringer vil Ya’alon blant annet måtte jobbe for å utarbeide et bedre system for avdelinger innen de israelske reservestyrkene, som i den senere tid har vært belastet med oppgaver på Vestbredden. "Du må forberede hæren på morgendagens krav", var oppfordringen fra Sharon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart