Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Fordømmer palestinsk terror i ny rapport

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Amnesty international fordømmer alle angrep utført av palestinske væpnede grupper rettet mot israelske sivile siden september 2000. Den nye rapporten "Israel, de okkuperte områdene, og den palestinske myndigheten" er en dyptpløyende rapport som går svært langt i å fordømme angrep mot sivile israelere- også jødiske bosettere i Judea og Samaria (Vestbredden). Rapporten inneholder kraftig kritikk av de palestinske myndighetene, og oppfordrer til å gjøre det som trenges for å hindre selvmordsangrep og andre former for terrorisme. Den ønsker også velkommen at stadig flere palestinere tilkjennegir sin motstand mot selvmordsbombingene. Rapporten inneholder selvsagt også kritikk av den israelske bosetningspolitikken – "et brudd på folkeretten" – men at Amnesty så klart fordømmer angrepene mot sivile, og går i dybden med analyse av de voldelige palestinske gruppene ses på som unikt.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart