Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fordømmer palestinsk terror i ny rapport

Amnesty international fordømmer alle angrep utført av palestinske væpnede grupper rettet mot israelske sivile siden september 2000. Den nye rapporten "Israel, de okkuperte områdene, og den palestinske myndigheten" er en dyptpløyende rapport som går svært langt i å fordømme angrep mot sivile israelere- også jødiske bosettere i Judea og Samaria (Vestbredden). Rapporten inneholder kraftig kritikk av de palestinske myndighetene, og oppfordrer til å gjøre det som trenges for å hindre selvmordsangrep og andre former for terrorisme. Den ønsker også velkommen at stadig flere palestinere tilkjennegir sin motstand mot selvmordsbombingene. Rapporten inneholder selvsagt også kritikk av den israelske bosetningspolitikken – "et brudd på folkeretten" – men at Amnesty så klart fordømmer angrepene mot sivile, og går i dybden med analyse av de voldelige palestinske gruppene ses på som unikt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart