Arafat skal ikke utvises

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Statsminister Sharon som lenge har prøvd å få gjennom at Arafat skal utvises, har nå gått med på den løsningen som topp-diplomater og sikkerhetsfolk ønsker, nemlig at Arafat forblir isolert og ansett som irrellevant. Sharon følger altså oppfordringen fra den nye forsvarssjefen, Moshe Ya’alon, om å la Arafat "dehydrere" istedet for å sende ham i eksil. Den tidligere forsvarssjefen, Shaul Mofaz, ønsket derimot sterkt at Arafat skulle utvises. Sharons nærmeste "allierte" i kabinettet, kommunikasjonsminister Reuven Rivlin, sa at Sharon har innrømmet at å sende Arafat i eksil, ville gjøre ham relevant igjen. "Av to onder valgte vi det minste ondet", sa ministeren. Arafat blir altså i de palestinske områdene, og fremtiden vil vise hvor lenge hans innflytelse holder.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart