Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Nå skal hunder stoppe selvmordsbomberne

En gruppe amerikanske jøder har tilbudt seg å skaffe eksplosiv-søkende hunder til Israel for å avverge palestinske terrorangrep. Gruppen som kaller prosjektet "Pups for Peace", har tilbudt seg å kjøpe hundene og utdanne dem på Golanhøydene. De solidariske jødene med base i Los-Angeles skal utdanne hundene til å lete opp selvmordsbomberne, og legge dem i bakken før de får kommet inn i en folkemengde. Målet skal være å trene opp hele 1000 hunder og hundeførere. Ifølge grunnleggeren av Pups for Peace, Glenn Yago, skal i første omgang 60 hunder settes i aksjon, og han håper at 200 hunder kan være i Israel innen et år. Gruppen er finansiert med donasjoner fra både jøder og ikke-jøder. Et av problemene for gruppen er at det israelske politiet har forbud mot å ta imot gaver og donasjoner, men man jobber med å finne et smutthull eller en omvei i regelverket.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart