Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Nå skal hunder stoppe selvmordsbomberne

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En gruppe amerikanske jøder har tilbudt seg å skaffe eksplosiv-søkende hunder til Israel for å avverge palestinske terrorangrep. Gruppen som kaller prosjektet "Pups for Peace", har tilbudt seg å kjøpe hundene og utdanne dem på Golanhøydene. De solidariske jødene med base i Los-Angeles skal utdanne hundene til å lete opp selvmordsbomberne, og legge dem i bakken før de får kommet inn i en folkemengde. Målet skal være å trene opp hele 1000 hunder og hundeførere. Ifølge grunnleggeren av Pups for Peace, Glenn Yago, skal i første omgang 60 hunder settes i aksjon, og han håper at 200 hunder kan være i Israel innen et år. Gruppen er finansiert med donasjoner fra både jøder og ikke-jøder. Et av problemene for gruppen er at det israelske politiet har forbud mot å ta imot gaver og donasjoner, men man jobber med å finne et smutthull eller en omvei i regelverket.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart