Spennende avstemning ventet i regjeringen

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Statsminister Ariel Sharon er fast besluttet på å ta finansbudsjettet for 2003 opp til votering i dagens regjeringsmøte, på tross av meldinger som tyder på at budsjettet vil kunne ha store problemer med å samle støtte fra et flertall av regjeringsmedlemmene. Lederne for Arbeiderpartiet og Shas, Benjamin Ben-Eliezer og Eli Yishai, er blant dem som har uttalt seg kritisk til budsjettet. Ben-Eliezer mener kuttene i forsvarsbudsjettet vil være med på å underminere landets sikkerhet. Såvidt Jerusalem Post kjenner til, vil 16 ministere stemme mot finansbudsjettet, mens bare 10 vil stemme for. I følge Ha’aretz, som siterer kilder ved statsministerens kontor, vil finansbudsjettet bli godkjent av regjeringen i kveld.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart