Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

To brødre drept nær Ariel

To israelere ble drept og sju skadet i tre uavhengige hendelser på Vestbredden og i Jerusalem tirsdag. To israelske brødre ble skutt ved Jamayin, en palestinsk landsby i en sone kontrollert av Israel, 10 kilometer sør for Nablus. Fem innbyggere fra Jerusalem ble skadet da en selvmordsbomber blåste seg selv i luften i Jerusalem. Natt til tirsdag ble to israelere skadet da en palestinsk terrorist knivstakk dem, etter å ha tatt seg inn på deres soverom i bosetningen Itamar. Palestinske terrororganisasjoner planlegger en rekkke angrep i tiden som kommer, advarte israelske sikkerhetskilder tirsdag. Stadig blir en rekke terrorangrep avverget før de får dødbringende resultater.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart