Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vedtatt i regjeringen

Etter et tolvtimers regjeringsmøte gikk finansbudsjettet for neste år gjennom i den israelske regjeringen tirsdag, på

tross av at representanter fra Arbeiderpartiet og Shas gikk imot budsjettet. Resultatet blir omtalt som en stor politisk seier for statsminister Ariel Sharon og finansminister Silvan Shalom. Ha’aretz melder i dag at den dype politiske uenigheten som nå har oppstått kan føre frem til nyvalg på et tidligere tidspunkt. Alle de sju Arbeiderparti-representantene og de fem Shas-representantene stemte mot budsjettet, noe som gav et svært begrenset ja-flertall med 14 mot 12 stemmer.

Arbeiderpartiets leder, forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer, truer med å trekke partiet ut av regjeringen. Det er ventet en enda sterkere dragkamp om budsjettet når dette skal behandles i Knesset. Sharon forventer at alle ministre da vil stemme til fordel for gårsdagens vedtatte finansbudsjett.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart