Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

13 drept på 24 timer

Søndag ble Israel rystet av en rekke terrorangrep. Det siste angrepet kom sent søndag kveld, da en palestinsk soldat beskjøt en israelsk bil nord for Ramallah. To israelere ble drept, en mor og en far, og deres to små barn ble skadet. Det dødeligste angrepet kom helt nord i Israel, hvor en selvmordsbomber blåste seg selv i luften ombord i en buss. Ni passasjerer ble drept. Tre timer senere åpnet en palestinsk terrorist ild nær Damaskusporten i Jerusalem. To israelere ble drept i angrepet. Terrorangrepene startet med at en palestinsk froskemann tok seg i land nær en jødisk bosetning søndag morgen. Han ble drept av israelske soldater før han fikk drept noen sivile. Utenom de dødbringende terrorangrepene, gjennomførte palestinske terrorgrupper også en rekke andre angrep mot israelske mål.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart