Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Raketter mot våpenfabrikker i Gaza

Israelske luftstyrker skjøt mandag kveld raketter mot bygninger som israelsk etterretning mistenker for våpenproduksjon på Gaza-stripen. Det ble også innført et totalforbud for palestinere nord på Vestbredden å reise mellom byer og landsbyer. Samtidig møtte forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer den palestinske innenriksministeren Abdel Razak Yehiyeh, for å drøfte en våpenhvile som innebærer tilbaketrekning av israelske styrker fra palestinsk-kontrollerte områder. Et jernstøperi i metallindustriområdet Zeitoun ble truffet av rakkettene på Gaza-stripen, og sto i brann mandag kveld. To palestinere ble skadd av bygningsrester som fløy gjennom lufta da raketten traff. De to ble brakt til sykehus. – Det israelske luftvåpenets helikoptre har skutt mot et jernstøperi som blir brukt som våpenfabrikk i Gaza, het det i en uttalelse fra den israelske hæren. Mandag avholdt statsminister Ariel Sharon et møte hvor strategivalg mot terroren ble drøftet sammen med toppene i IDF og sikkerhetstjenesten. I sitt møte med den palestinske innenriksministeren foreslo også Ben-Eliezer å gjøre Gaza-stripen og Jeriko om til modeller for sikkerhetssamarbeid mellom Israel og den palestinske selvstyremyndigheten. Hvis dette fungerer, vil opplegget kunne kopieres i andre byer på Vestbredden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart