Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel kan ikke gi land til terrorgruppe

– Det er ikke tvil om at den palestinske selvstyremyndigheten har vært involvert i terroraktiviteter, sier USAs forsvarsminister Donald Rumsfeld. Med dette gjentar han hovedbudskapet i president George W. Bushs tale fra 24. juni. Rumsfeld stiller også spørsmål med om Israel i det hele tatt kan overgi landområder til en slik gruppe terrorister. Israels forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer, holdt tirsdag møte den palestinske innenriksministeren. – Det ble ikke nådd til noen avtale, opplyser en talsmann. Det er nå opp til palestinerne og ta et valg: Er de villig til å inngå en avtale og stanse terroren og volden? – Vi er villige til å gjøre mye for å dekke deres behov. Lette på restriksjonene, åpne veiene, slippe arbeidere inn. Men alt dette avhenger av om palestinerne oppfyller sine forpliktelser i avtalen, sier talsmannen. I sine kommentarer viser Rumsfeld også tydelig forståelse for at Israel må kontrollere Vestbredden militært ut i fra et sikkerhetsmessig perspektiv. Han påpeker også at Israel ved flere anledninger har tilbudt seg å levere landområder tilbake, uten at det har blitt mottatt av den arabiske siden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart