Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Lite resultater

På sikkerhetsmøtet mellom israelerne og palestinerne onsdag ble det drøftet å gjenoppta sikkerhetssamarbeidet på Gaza-stripen først, for at dette siden kan bli et forbilde for byene på Vestbredden. Ha’aretz forklarer sammenbruddet i samtalene med at palestinerne krevde at IDF også skal trekke seg tilbake fra Betlehem i første omgang. –Israel endret posisjon fra mandagens møte. Da gikk man med på at sikkerhetsplanen etter Gaza skulle gjelde Betlehem. Nå sa man at den bare ville gjelde Gaza, og presenterte dessuten mange nye betingelser, sier Nabil Abu Rudeina, som er Arafats rådgiver, ifølge NTB. Israel ble representert av Shin Beths innenrikssjef Avi Dichter og generalmajor Giora Eiland på sikkerhetsmøtet, som fant sted i Betlehem sent onsdag kveld. Palestinernes delegasjon besto blant annet av Arafats sikkerhetsrådgiver Mohammed Dahlan, etterretningssjef Amin al-Hindi og sikkerhetssjefen for Vestbredden, Al-Haj Ismail.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart