Lite resultater

På sikkerhetsmøtet mellom israelerne og palestinerne onsdag ble det drøftet å gjenoppta sikkerhetssamarbeidet på Gaza-stripen først, for at dette siden kan bli et forbilde for byene på Vestbredden. Ha’aretz forklarer sammenbruddet i samtalene med at palestinerne krevde at IDF også skal trekke seg tilbake fra Betlehem i første omgang. –Israel endret posisjon fra mandagens møte. Da gikk man med på at sikkerhetsplanen etter Gaza skulle gjelde Betlehem. Nå sa man at den bare ville gjelde Gaza, og presenterte dessuten mange nye betingelser, sier Nabil Abu Rudeina, som er Arafats rådgiver, ifølge NTB. Israel ble representert av Shin Beths innenrikssjef Avi Dichter og generalmajor Giora Eiland på sikkerhetsmøtet, som fant sted i Betlehem sent onsdag kveld. Palestinernes delegasjon besto blant annet av Arafats sikkerhetsrådgiver Mohammed Dahlan, etterretningssjef Amin al-Hindi og sikkerhetssjefen for Vestbredden, Al-Haj Ismail.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart