Planla megastort terrorangrep

Onsdag drepte IDF en Hamas-terrorist på hans gjemmested i landsbyen Tubas i Samaria. Nasser Jarrar (44) har i lang tid klart å unngå å bli oppdaget av israelske styrker, selv om han for ett år siden ble krøpling etter å ha blitt offer for en av sine egne bomber under produksjon. Jarrar blir omtalt som lederen for Hamas’ militære ving i Jenin-området. Ifølge informasjon Israel skal ha fått tak i fra arresterte terrorister, har 44-åringen planlagt et megastort terrorangrep mot Israel. Målet skal ha vært en skyskraper i en av storbyene. Onsdag omringet israelske styrker huset Jarrar befant seg i, og oppfordret over høyttaler alle andre om å komme seg ut. Etter at flere mennesker var ute, beskjøt hæren bygningen med stridsvogngranater, forteller palestinske øyenvitner. Jarrar ble senere funnet død i ruinene, skriver NTB.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart