Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Planla megastort terrorangrep

Onsdag drepte IDF en Hamas-terrorist på hans gjemmested i landsbyen Tubas i Samaria. Nasser Jarrar (44) har i lang tid klart å unngå å bli oppdaget av israelske styrker, selv om han for ett år siden ble krøpling etter å ha blitt offer for en av sine egne bomber under produksjon. Jarrar blir omtalt som lederen for Hamas’ militære ving i Jenin-området. Ifølge informasjon Israel skal ha fått tak i fra arresterte terrorister, har 44-åringen planlagt et megastort terrorangrep mot Israel. Målet skal ha vært en skyskraper i en av storbyene. Onsdag omringet israelske styrker huset Jarrar befant seg i, og oppfordret over høyttaler alle andre om å komme seg ut. Etter at flere mennesker var ute, beskjøt hæren bygningen med stridsvogngranater, forteller palestinske øyenvitner. Jarrar ble senere funnet død i ruinene, skriver NTB.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart