Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Samler økonomien under én paraply

Et eget holdingselskap direkte under finansministerens kontroll skal fra nå av kontrollere de palestinske selvstyremyndighetenes penger. USAs president George W. Bush har krevd at palestinerne gjennomgår sin økonomi, renser bort korrupsjonen og velger ledere som "ikke er innblandet i terror". Den israelske regjering har uttrykt tilfredshet med det arbeidet som PAs nye finansminister, Salaam Fayad, har gjort. Observatører mener Fayad er langt friere fra Yassir Arafat enn noen annen palestinsk finansminister har vært hittil. Fayad ble satt inn som finansminister i juni, under Yassir Arafats siste store omrokkering i regjeringen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart