IDF trekker seg tilbake fra Betlehem i kveld

Allerede mandag kveld kan israelske styrker trekke seg tilbake fra Betlehem på Vestbredden, etter at det er gjort avtale med den palestinske innenriksministeren i et møte søndag. Sikkerhetsstyrker til de palestinske selvstyremyndighetene vil overta IDFs posisjoner i byen. I avtalen forplikter palestinerne seg til å slå ned på terror i de områdene som gradvis vil bli gitt tilbake av IDF. Etter planen vil det være Gaza som blir neste by Israel trekker seg tilbake fra. I sikkerhetsmøtet som ble avholdt i Tel Aviv søndag, deltok også forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer, direktør for de israelske sikkerhetstjenestene Shin Ben, Avi Dichter, en israelsk generalmajor og Yassir Arafats sikkerhetsrådgiver Mohammed Dahlan. Samtalene var de første siden 7. august, da en israelsk og en palestinsk delegasjon ikke greide å bli enige om Ben-Eliezers sikkerhetsplan.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart