Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF ut av Betlehem

Israelske soldater trakk seg i kveld ut av Betlehem og tre andre områder sør på Vestbredden, melder israelsk radio. Tilbaketrekningen kom som en følge av at Israel og palestinerne ble enige om en ny sikkerhetsplan søndag. Det nattlige portforbudet er samtidig opphevet og en palestinsk politistyrke er i ferd med å bli utplassert, het det i meldingen, som her blir gjengitt fra NTB. Det er første gang Betlehem er uten israelske soldater siden hæren rykket inn siste gang i mai. Tilbaketrekningen gjelder også områdene Beit Sahur, Beit Jala og flyktningleiren Dheisheh. Sikkerhetsplanen "Gaza og Betlehem først" har som mål å gjøre slutt på palestinsk terror, og samtidig la palestinerne leve uten israelsk militær tilstedeværelse i byene. Tirsdag starter de palestinske selvstyremyndighetene å utplassere sine sikkerhetsstyrker i Gaza, som en forberedelse på israelsk tilbaketrekning. I løpet av tirsdag eller onsdag regner man med at IDF vil ha avviklet sine kontrollposter, og at de da forlater området.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart