Væpnet konflikt med Israel var en stor feil

– Det palestinske folk gjorde en stor feil da de brukte våpen under intifadaen, sier ordfører i Betlehem, Hanna Nasser til Jerusalem Post. Kommentaren kom kort tid etter at flere dusin politimenn fra de palestinske selvstyremyndighetene var utplassert i byen som del av "Gaza og Betlehem først"-sikkerhetsplanen. – Vi har 80 prosent arbeidsledighet i Betlehem-området, og økonomisk sett er byen lammet, sier ordføreren. – Vi har betalt en veldig høy pris, og folk har mistet alle sparepengene sine, konstanterer Nasser. Bare de siste ukene skal det ha flyktet rundt 1.000 palestinere fra Betlehem-området på grunn av den økonomiske nøden påført ved intifadaen. De som har flyktet er i hovedsak kristne.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart