Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Væpnet konflikt med Israel var en stor feil

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

– Det palestinske folk gjorde en stor feil da de brukte våpen under intifadaen, sier ordfører i Betlehem, Hanna Nasser til Jerusalem Post. Kommentaren kom kort tid etter at flere dusin politimenn fra de palestinske selvstyremyndighetene var utplassert i byen som del av "Gaza og Betlehem først"-sikkerhetsplanen. – Vi har 80 prosent arbeidsledighet i Betlehem-området, og økonomisk sett er byen lammet, sier ordføreren. – Vi har betalt en veldig høy pris, og folk har mistet alle sparepengene sine, konstanterer Nasser. Bare de siste ukene skal det ha flyktet rundt 1.000 palestinere fra Betlehem-området på grunn av den økonomiske nøden påført ved intifadaen. De som har flyktet er i hovedsak kristne.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart