Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Væpnet konflikt med Israel var en stor feil

– Det palestinske folk gjorde en stor feil da de brukte våpen under intifadaen, sier ordfører i Betlehem, Hanna Nasser til Jerusalem Post. Kommentaren kom kort tid etter at flere dusin politimenn fra de palestinske selvstyremyndighetene var utplassert i byen som del av "Gaza og Betlehem først"-sikkerhetsplanen. – Vi har 80 prosent arbeidsledighet i Betlehem-området, og økonomisk sett er byen lammet, sier ordføreren. – Vi har betalt en veldig høy pris, og folk har mistet alle sparepengene sine, konstanterer Nasser. Bare de siste ukene skal det ha flyktet rundt 1.000 palestinere fra Betlehem-området på grunn av den økonomiske nøden påført ved intifadaen. De som har flyktet er i hovedsak kristne.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart