Terrorangrep avverget

Torsdag arresterte en israelsk militæravdeling to terrorister i nærheten av Nablus, som planla selvmordsangrep inne i Israel. Mennene planla bruk av bil full av eksplosiver – den ene bilen ble funnet nær Jenin. Forsvarsministeren i Israel, Ben-Eliezer, klarla på et møte med opposisjonslederen Sarid forholdene rundt at en 55 år gammel palestinsk kvinne døde i en eksplosjon. Hun var underveis med en selvmordsbombe som gikk av for tidlig. Palestinerne hevdet derimot at Israelerne hadde fjernkontrollutløst en bombe i et forsøk på å ramme hennes sønn som er med i Islamsk Jihad. Det meldes også om skyting både i Hebron-, Nabus-, Jenin- og Gaza- områdene, og i Gaza ble israelske soldater til og med angrepet med en anti-tank rakett og håndgranater. Til alt hell ble ingen skadet i disse angrepene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart