Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terrorangrep avverget

Torsdag arresterte en israelsk militæravdeling to terrorister i nærheten av Nablus, som planla selvmordsangrep inne i Israel. Mennene planla bruk av bil full av eksplosiver – den ene bilen ble funnet nær Jenin. Forsvarsministeren i Israel, Ben-Eliezer, klarla på et møte med opposisjonslederen Sarid forholdene rundt at en 55 år gammel palestinsk kvinne døde i en eksplosjon. Hun var underveis med en selvmordsbombe som gikk av for tidlig. Palestinerne hevdet derimot at Israelerne hadde fjernkontrollutløst en bombe i et forsøk på å ramme hennes sønn som er med i Islamsk Jihad. Det meldes også om skyting både i Hebron-, Nabus-, Jenin- og Gaza- områdene, og i Gaza ble israelske soldater til og med angrepet med en anti-tank rakett og håndgranater. Til alt hell ble ingen skadet i disse angrepene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart