Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tilbaketrekking på vent

Sjef for hovedkommandoen i den israelske hæren, generalmajor Moshe Kapilansky fortalte i går palestinernes politisjef på Vestbredden at videre israelske tilbaketrekkinger og omdisponeringer av styrkene er satt på vent, på grunn av den nåværende sikkerhetssituasjonen. De to møttes i går i Betlehem for å diskutere iverksettelsen av "Gaza først"-planen. Ifølge rapporten skal Kapilansky ha gjort det klart at enhver endring i utplasseringen av soldater vil fullt å helt avhenge av "reell handling" mot terror fra palestinsk side. Hebron er etter planen den neste byen som skal settes under palestinsk sikkerhetskontroll, etter Betlehem, hvor kommandoen allerede er overgitt. Men det har vært sterke advarsler mot en tilbaketrekning fra Hebron, på grunn av frykt for terrorangrep fra akkurat denne byen. Ordren om å utsette tilbaketrekkingen fra Hebron skal ha kommet fra forsvarssjef Ya’alon, selv om det har vært klar uenighet blant generalene angående tilbaketrekkingen. Ya’alon skal for noen dager siden ha bedt de andre generalene om å stoppe sin kritikk av "Gaza-først"-planen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart