200 «kollaboratører» holdes fengslet – mange drepes

Minst 200 palestinere som mistenkes for å ha gitt informasjon til Israel holdes fengslet, primært i Gaza-området, hvor fengselsinstallasjonene ennå er intakte. "Kollaboratørene" er blitt arrestert i løpet av de siste to årene. I går ble en syvbarnsmor skutt og drept av terrorister i Tulkarm, på grunn av mistanke om samarbeid med Israel. Ikhlas Yasin på 39 år ble drept i byens sentrum av medlemmer av Al-Aksa martyrbrigaden. Palestinere i byen fortalte Jerusalem Post at hennes sønn, som hadde tidligere blitt kidnappet av væpnede Fatah-folk, hadde innrømmet at moren hjalp israelerne med å få tatt livet av et høytstående medlem i "brigaden". Bare i Tulkarm har 14 palestinere blitt drept i løpet av de siste tre månedene, beskyldt for samarbeid med israelerne. Mer enn 60 palestinere i hele det palestinske området har blitt myrdet siden begynnelsen av den siste intifadaen av samme grunn. I tillegg har PA-myndighetene selv henrettet minst fem "kollaboratører". Arafat er angivelig under sterkt press til å dømme mange kollaboratører til døden, ettersom palestinerne føler det vondt at israel har klart å rekruttere så mange informanter i forbindelse med sine likvidasjoner av høyere palestinske terrorister. Mange av de mistenkte blir utsatt for særdeles grov tortur under forhørene, og blir tvunget til å skrive under på erkjennelsespapirer.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart