Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

200 «kollaboratører» holdes fengslet – mange drepes

Minst 200 palestinere som mistenkes for å ha gitt informasjon til Israel holdes fengslet, primært i Gaza-området, hvor fengselsinstallasjonene ennå er intakte. "Kollaboratørene" er blitt arrestert i løpet av de siste to årene. I går ble en syvbarnsmor skutt og drept av terrorister i Tulkarm, på grunn av mistanke om samarbeid med Israel. Ikhlas Yasin på 39 år ble drept i byens sentrum av medlemmer av Al-Aksa martyrbrigaden. Palestinere i byen fortalte Jerusalem Post at hennes sønn, som hadde tidligere blitt kidnappet av væpnede Fatah-folk, hadde innrømmet at moren hjalp israelerne med å få tatt livet av et høytstående medlem i "brigaden". Bare i Tulkarm har 14 palestinere blitt drept i løpet av de siste tre månedene, beskyldt for samarbeid med israelerne. Mer enn 60 palestinere i hele det palestinske området har blitt myrdet siden begynnelsen av den siste intifadaen av samme grunn. I tillegg har PA-myndighetene selv henrettet minst fem "kollaboratører". Arafat er angivelig under sterkt press til å dømme mange kollaboratører til døden, ettersom palestinerne føler det vondt at israel har klart å rekruttere så mange informanter i forbindelse med sine likvidasjoner av høyere palestinske terrorister. Mange av de mistenkte blir utsatt for særdeles grov tortur under forhørene, og blir tvunget til å skrive under på erkjennelsespapirer.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart