Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hva skjer med «Gaza-Betlehem-først»?

Mens palestinerne i går anklaget Israel for å trekke seg fra "Gaza-Betlehem først"-avtalen, sier israelerne at enhver framgang i tråd med avtalen nå avhenger av palestinske tiltak mot terrorismen. "Israel har frosset avtalen", sa Nabil Abu Rudaineh, en av Arafats viktigste rådgivere. -"Israelerne har ingen intensjoner om å trekke seg tilbake fra Vestbredden og Gaza." Israels forsvarsminister (Ben-Elieser) derimot ga hæren ordre om å strekke ut sine aktiviteter på Gaza-stripen og i Hebron, og la vekt på at videre implementering av "Gaza-Betlehem først"-avtalen avhenger av palestinernes tiltak på bakken for å kvele volden og stoppe terroren. "Vår styrende regel er at vi må vite hvem vi snakker med, og nå frem til en situasjon hvor det er "stille", og ingen vold eller terror. Vårt mål er å få i gang en prosess som går trinn for trinn", sa Ben-Elieser i går kveld.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart