Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

«Arafat satte meg i stikken»

Fuad Shubaki, arafats tidligere "finansminister", som for tiden holdes fengslet i Jeriko, sa i et intervju i går at han er "utrolig skuffet" over den palestinske lederen, Arafat. Ifølge Shubaki hadde Arafat og de palestinske myndighetene lovet å sette ham fri etter kort tid. Fuad Shubaki ble fengslet på grunn av at han var innblandet i "Karine A"-affæren. Skipet Karine A inneholdt 50 tonn med våpen til de palestinske myndighetene, da det ble bordet av israelske kommandosoldater i januar. Shubaki, som også har generalstittel, ble overflyttet til Jeriko i mai, etter løfter om å få bo i de palestinske myndighetenes kvarter, som Arafats personlige gjest. Nå holdes han fengslet med briter og amerikanere som fangevoktere, i henhold til en avtale. Shubaki spør seg selv om det finnes en rettssak mot ham. Han hevder at det ikke finnes et eneste papir som sier noe om hvorfor han er i fengsel. Den israelske hæren har sine klare beviser mot Shubaki, selv om han mener seg å være uskyldig: Datafiler og dokumenter funnet på hans kontor viser tydelig at han har vært involvert i å bestille og fordele våpen som ikke har noen som helst funksjon for å stoppe og avvæpne terrorister, men snarere kan brukes til terrorformål – for eksempel anti-tank-raketter.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart