Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Skal få fart på reformene i PA

En utsending fra USA, David Satterfield, ankommer idag Israel for samtaler med israelske og palestinske ledere angående framgangen i reformene i de palestinske myndighetene (PA). Først skal han møte palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat og finansminister Salaam Fayad. Senere vil han også møte Israels utenriksminister Shimon Peres, forsvarsminister Ben-Eliezer og en representant for Ariel Sharon, Dov Weisglass. I går møtte Satterfield Egypts president Hosni Mubarak på sin rundreise. Fra Ariel Sharons kontor hevder en troverdig kilde at USA ønsker ro mellom Israel og palestinerne for å kunne gjøre det de vil i Irak. Fra den amerikanske ambassaden i Tel-Aviv forsikres det om at "-vi vil aldri glemme Israel. Samme hva som måtte skje i Irak vil vi fortsatt stå på for å få slutt på volden i Midt-Østen og videreføre samtalene mellom partene."


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart