Skal få fart på reformene i PA

En utsending fra USA, David Satterfield, ankommer idag Israel for samtaler med israelske og palestinske ledere angående framgangen i reformene i de palestinske myndighetene (PA). Først skal han møte palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat og finansminister Salaam Fayad. Senere vil han også møte Israels utenriksminister Shimon Peres, forsvarsminister Ben-Eliezer og en representant for Ariel Sharon, Dov Weisglass. I går møtte Satterfield Egypts president Hosni Mubarak på sin rundreise. Fra Ariel Sharons kontor hevder en troverdig kilde at USA ønsker ro mellom Israel og palestinerne for å kunne gjøre det de vil i Irak. Fra den amerikanske ambassaden i Tel-Aviv forsikres det om at "-vi vil aldri glemme Israel. Samme hva som måtte skje i Irak vil vi fortsatt stå på for å få slutt på volden i Midt-Østen og videreføre samtalene mellom partene."

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart