Danmarks utenriksminister vil til Midt-Østen

Den danske utenriksministeren Per Stig Møller, sa i går at han vil reise til Midt-Østen for å diskutere et "veikart" mot freden. Danmark har for tiden presidentskapet i EU, og flere EU ministere skal lørdag samles i Danmark for å videreutvikle planen. Danmark ønsker å underbygge EUs støtte for en rekke klart definerte faser som leder mot en proklamasjon av en palestinsk stat. Planens første fase er å ordne sikkerhet i israel og i de "okkuperte" byene på Vestbredden. Dernest må palestinerne iverksette politiske reformer, og i tredje fase skal man blant annet forhandle om endelige grenser og Jerusalems fremtid. "Ting beveger seg sent, men de beveger seg", sa Møller.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart