Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Sivile rammet – Israel ber om unnskyldning

Fem palestinere ble drept, deriblant to barn, i et israelsk forsøk på å likvidere en Hamas-mann. To Apache helikopter avfyrte raketter mot bilen den mistenkte satt i, men den ene raketten bommet, og traff et sivilt hus. Den andre raketten traff sekunder etter at Hamas-mannen hadde kommet seg ut av bilen. De drepte (som satt i den aktuelle bilen) var et medlem av Al-aksa Martyrbriganden, og to ungdommer på femten og seksten år. Ifølge palestinske kilder ble også to barn på ni og ti år drept i det sivile huset som ble rammet. I en offisiell uttalelse fra den israelske hæren sies det at mennene i bilen var ettersøkt av Israel, og at israel kjente til at de planla et angrep inne i selve Israel i løpet av de nærmeste dagene. Videre heter det at "Israel uttrykker sorg over at uskyldige sivile kom til skade i angrepet".


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart