Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

2 israelske soldater drept

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Som svar på det palestinske angrepet som torsdag drepte to unge israelske soldater på Gaza-stripen, ble hovedveien på Gaza-stripen stengt og en politistasjon i Khan Yunis angrepet av israelske angrepshelikoptre. Det meldes også at et palestinsk jernstøperi skal ha blitt angrepet med raketter. Det dødbringende palestinske angrepet kom like etter at statsminister Ariel Sharon hadde erklært at forholdene nå nærmet seg tiden for et gjennombrudd i fredsarbeidet. I ettertid lover Sharon å opprettholde kampen mot terrorgruppene. To soldater ble drept og fire andre skadet i to separate hendelser torsdag morgen. Malik Grifat (24) ble drept nord på Gaza-stripen da palestinske bevæpnede menn åpnet ild mot en gruppe israelske soldater. Den drepte soldaten var israelsk beduin. Aviad Dotan (21) fra utkanten av Ashkelon, ble drept da en kraftig landmine gikk av under Merkava 2-stridsvognen han var i. En palestinsk paraplyorganisasjon for en rekke terrorgrupper tok på seg ansvaret for angrepet. Paraplyorganisasjonen domineres av Yassir Arafats egen Fatah-gruppe.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart