Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

2 israelske soldater drept

Som svar på det palestinske angrepet som torsdag drepte to unge israelske soldater på Gaza-stripen, ble hovedveien på Gaza-stripen stengt og en politistasjon i Khan Yunis angrepet av israelske angrepshelikoptre. Det meldes også at et palestinsk jernstøperi skal ha blitt angrepet med raketter. Det dødbringende palestinske angrepet kom like etter at statsminister Ariel Sharon hadde erklært at forholdene nå nærmet seg tiden for et gjennombrudd i fredsarbeidet. I ettertid lover Sharon å opprettholde kampen mot terrorgruppene. To soldater ble drept og fire andre skadet i to separate hendelser torsdag morgen. Malik Grifat (24) ble drept nord på Gaza-stripen da palestinske bevæpnede menn åpnet ild mot en gruppe israelske soldater. Den drepte soldaten var israelsk beduin. Aviad Dotan (21) fra utkanten av Ashkelon, ble drept da en kraftig landmine gikk av under Merkava 2-stridsvognen han var i. En palestinsk paraplyorganisasjon for en rekke terrorgrupper tok på seg ansvaret for angrepet. Paraplyorganisasjonen domineres av Yassir Arafats egen Fatah-gruppe.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart