Arresterte fire militante palestinere

Landsbyen Dir el-Balah på Gaza-stripen ble natt til lørdag gjennomsøkt av israelske styrker som var på jakt etter terrormistenkte. Fire militante palestinere ble arrestert, blant dem lederen for Islamsk hellig krig i landsbyen. I tillegg ødela IDF en bygning som tilhører Yassir Arafats Fatah-organisasjon. Operasjonen kom som svar på de palestinske angrepene torsdag, som forårsaket to israelske soldaters død. Det er ikke meldt verken om palestinske eller israelske skader i aksjonen. Ved å stenge to veikryss har IDF nå effektivt delt Gaza-stripen i tre. Denne reaksjonsformen har også tidligere blitt praktisert når dødelige palestinske angrep er rettet mot israelerne. To palestinere ble drept i skuddveksling med israelske styrker fredag morgen, i byen Jenin på Vestbredden.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart