Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Arresterte fire militante palestinere

Landsbyen Dir el-Balah på Gaza-stripen ble natt til lørdag gjennomsøkt av israelske styrker som var på jakt etter terrormistenkte. Fire militante palestinere ble arrestert, blant dem lederen for Islamsk hellig krig i landsbyen. I tillegg ødela IDF en bygning som tilhører Yassir Arafats Fatah-organisasjon. Operasjonen kom som svar på de palestinske angrepene torsdag, som forårsaket to israelske soldaters død. Det er ikke meldt verken om palestinske eller israelske skader i aksjonen. Ved å stenge to veikryss har IDF nå effektivt delt Gaza-stripen i tre. Denne reaksjonsformen har også tidligere blitt praktisert når dødelige palestinske angrep er rettet mot israelerne. To palestinere ble drept i skuddveksling med israelske styrker fredag morgen, i byen Jenin på Vestbredden.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart