Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Beviser hvor svakt Yassir Arafat står

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Palestinske kilder mener gårsdagens overraskende avgang av den palestinske regjering er nok et bevis på hvor svakt Yassir Arafat står politisk sett. Arafat har akseptert avgangen til medlemmene i regjeringen som ble oppnevnt i sommer. NTB skriver: "Det dramatiske valget om å gå fremfor ikke å bli godkjent av de folkevalgte i selvstyreforsamlingen, er et av president Arafats aller største politiske nederlag på hjemmebane." Onsdag varslet Arafat at valget i den palestinske selvstyremyndigheten vil bli avholdt 20. januar. Den israelske sjefen for militær etterretning, generalmajor Aharon Ze’evi, sier at de palestinske PLC-medlemmene har sent et tydelig budskap ut i det palestinske samfunnet: "Vi ønsker virkelige reformer. Nå må det bli slutt bare med kosmetiske forandringer. Den eldre generasjonen må ut." Det er ventet at Yassir Arafat vil utpeke en ny regjering i løpet av 14 dagers tid.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart