Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Beviser hvor svakt Yassir Arafat står

Palestinske kilder mener gårsdagens overraskende avgang av den palestinske regjering er nok et bevis på hvor svakt Yassir Arafat står politisk sett. Arafat har akseptert avgangen til medlemmene i regjeringen som ble oppnevnt i sommer. NTB skriver: "Det dramatiske valget om å gå fremfor ikke å bli godkjent av de folkevalgte i selvstyreforsamlingen, er et av president Arafats aller største politiske nederlag på hjemmebane." Onsdag varslet Arafat at valget i den palestinske selvstyremyndigheten vil bli avholdt 20. januar. Den israelske sjefen for militær etterretning, generalmajor Aharon Ze’evi, sier at de palestinske PLC-medlemmene har sent et tydelig budskap ut i det palestinske samfunnet: "Vi ønsker virkelige reformer. Nå må det bli slutt bare med kosmetiske forandringer. Den eldre generasjonen må ut." Det er ventet at Yassir Arafat vil utpeke en ny regjering i løpet av 14 dagers tid.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart