Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Man kan ikke gjøre kompromiss med terror

Også i Israel ble ettårsdagen for terrorangrepene mot World Trade Center og Pentagon minnet onsdag. I regjeringsmøtet delte statsminister Ariel Sharon sine tanker med regjeringskollegaene: "Våre tanker går til de uskyldige ofrenes familier og det amerikanske folk. Jeg ser opp til USAs president George W. Bush for det sanne lederskap og den forståelse han viste i denne store historiske utfordring han fikk. Israel, som har ført krig mot den morderiske terroren siden landets frigjørelse inntil i dag, vet at det ikke kan gjøres kompromiss i krigen mot terrorisme. Å vise svakhet i kampen mot terror, vil betale seg dyrt i fremtiden."


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart