Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Stridsvogn og pansret kjøretøy kolliderte

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Fredag morgen ble åtte israelske soldater skadet da en stridsvogn kolliderte med et pansret kjøretøy under operasjoner i Rafah, sør på Gaza-stripen. Et israelsk kamphelikopter skjøt minst en rakett mot en palestinsk flyktningeleir, mens IDF rykket inn med kjøretøy. Foreløpig melder palestinske kilder om én drept og seks skadde. Palestinske styrker sprengte fredag en bombe nær en pansret israelsk buss på Gaza-stripen. Det ble skutt en Kassam-rakett mot den militære konvoien som fulgte bussen.
Vest i Negev ble et israelsk bolighus kraftig skadet da det ble truffet av en Kassam-rakett fra Gaza-stripen torsdag kveld. Fordi familien ikke var hjemme, oppstod det ikke personskader.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart