Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Irak-angrep vil være «katastrofe» for Israel

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

FNs tidligere våpeninspektør i Irak, Scott Ritter, advarer israelerne mot at et amerikansk angrep på Irak vil få store følger også i deres eget land. Irak kommer til å svare mot Israel, tror Ritter. Det kan skje enten på en konvensjonell eller ikke-konvensjonell måte. – En krig vil ikke være bra for Israel. Jeg ville bli veldig overrasket hvis noen i Israel vil støtte å gå til krig, sier Ritter i et intervju med Ha’aretz. Scott Ritter har, etter å ha forlatt jobben som våpeninspektør i 1998, gjort seg til en ivrig motstander mot de økonomiske sanksjonene mot Irak. Han er også en høylytt motstander av USAs krigsplaner mot Irak.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart