Irak-angrep vil være «katastrofe» for Israel

FNs tidligere våpeninspektør i Irak, Scott Ritter, advarer israelerne mot at et amerikansk angrep på Irak vil få store følger også i deres eget land. Irak kommer til å svare mot Israel, tror Ritter. Det kan skje enten på en konvensjonell eller ikke-konvensjonell måte. – En krig vil ikke være bra for Israel. Jeg ville bli veldig overrasket hvis noen i Israel vil støtte å gå til krig, sier Ritter i et intervju med Ha’aretz. Scott Ritter har, etter å ha forlatt jobben som våpeninspektør i 1998, gjort seg til en ivrig motstander mot de økonomiske sanksjonene mot Irak. Han er også en høylytt motstander av USAs krigsplaner mot Irak.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart