Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Jødiske ekstremister kan stå bak bombe

En bombe eksploderte i en palestinsk skole sør for byen Hebron på Vestbredden tirsdag. Fem barn ble såret, ifølge NTB. Kilder i sikkerhetstjenesten Shin Bet sier tirsdag kveld til Ha’aretz at høyreekstreme jøder kan stå bak. Ingen gruppe har hittil tatt på seg ansvaret for bomben. Israelsk politi har tidligere avslørt at jødiske ekstremister var involvert i en liknende hendelse i mars, hvor palestinske barn og en lærer ble lettere skadet i en bombeeksplosjon. Rådet for bosetningene på Vestbredden og Gaza-stripen fordømte bombeangrepet på den palestinske skolen. I flyktningeleiren Tulkarem på Vestbredden ble en 14 år gammel palestinsk gutt drept mens han holdt på å lage en bombe. Tirsdag morgen arresterte IDF 23 mistenkte palestinere på Gaza-stripen. Disse skal ha vært involvert i granat- og rakettproduksjon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart