Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Politimann drept

Tre israelere ble skadet da en selvmordsbomber blåste seg selv i luften i nærheten av Umm al-Fahm onsdag ettermiddag. En israelsk politimann på 21 år ble drept da han prøvde å stanse bomberen. Angrepet skjedde på et buss-stopp, hvor den palestinske terroristen utløste bomben etter å ha oppdaget flere politimenn. Dette er den første selvmordsbomben siden 4. september. Ingen terrorgruppe har foreløpig påtatt seg ansvaret for angrepet, men en Hamas-talsmann ønsker selvmordsbomben velkommen. Onsdag morgen ble en israeler funnet drept på Vestbredden. Politiet har nå arrestert tre palestinere i saken, som man mistenker for å ha nasjonalistiske motiver. En israeler ble drept i nærheten av Jenin onsdag ettermiddag, da palestinske terrorister åpnet ild mot bilen han kjørte. IDF jakter nå terroristene, som kommer fra Yassir Arafats egen militante organisasjon, Fatah.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart