Politimann drept

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Tre israelere ble skadet da en selvmordsbomber blåste seg selv i luften i nærheten av Umm al-Fahm onsdag ettermiddag. En israelsk politimann på 21 år ble drept da han prøvde å stanse bomberen. Angrepet skjedde på et buss-stopp, hvor den palestinske terroristen utløste bomben etter å ha oppdaget flere politimenn. Dette er den første selvmordsbomben siden 4. september. Ingen terrorgruppe har foreløpig påtatt seg ansvaret for angrepet, men en Hamas-talsmann ønsker selvmordsbomben velkommen. Onsdag morgen ble en israeler funnet drept på Vestbredden. Politiet har nå arrestert tre palestinere i saken, som man mistenker for å ha nasjonalistiske motiver. En israeler ble drept i nærheten av Jenin onsdag ettermiddag, da palestinske terrorister åpnet ild mot bilen han kjørte. IDF jakter nå terroristene, som kommer fra Yassir Arafats egen militante organisasjon, Fatah.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart