Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Isolerer Yassir Arafat

Den israelske regjering krever at Yassir Arafat utleverer mistenkte militante palestinere som han skjuler i sitt hovedkvarter. Torsdag kveld gikk en samlet israelsk regjering inn for å isolere Arafat, i stedet for å utvise ham. Israel krever at minst 19 ettersøkte palestinere som oppholder seg i hovedkvarteret til president Arafat, overgir seg eller utleveres. To palestinere ble skutt og drept på Gaza-stripen fredag, under israelske aksjoner. IDF gikk til aksjon i Ramallah og på Gaza-stripen bare noen timer etter at en selvmordsbomber drepte fem israelere på en buss i sentrum av Tel Aviv torsdag formiddag. Fredag morgen ligger 26 av de skadde fortsatt på sykehus. Tre palestinske terrororganisasjoner har tatt på seg ansvaret for terrorangrepet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart