Beleiringen fortsetter

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Beleiringen av Yassir Arafats hovedkvarter i Ramallah er nå inne i sin fjerde dag. Natt til fredag gikk IDF til aksjon med operasjonen som har fått kodenavnet "Et spørsmål om tid". Den israelske aksjonen kom etter det palestinske terroristangrepet i Tel Aviv som drepte seks mennesker torsdag i forrige uke. – Målet med den israelske beleiringen av Yasser Arafats hovedkvarter, er å tvinge ham til å reise, sier Israels viseforsvarsminister Weizman Shiri, ifølge NTB og israelske nyhetsmedier. – Vi har ikke til hensikt å påføre Arafat fysisk skade eller okkupere Muwatalli (Arafats hovedkvarter) med makt, men vi vil tvinge ham til å ta en beslutning om hvor han vil dra, sa Shiri. Han kom med uttalelsen til den arabiskspråklige tjenesten i Israels statlige fjernsyn. Det er første gang et israelsk regjeringsmedlem sier at målet med den fire dager lange beleiringen og ødeleggelsene i Ramallah er å tvinge Yasser Arafat til å reise. At dette er målet med den israelske aksjonen blir imidlertid benektet av utenriksminister Shimon Peres. Søndag begynte forhandlinger for å gjøre slutt på beleiringen av Yassir Arafats hovedkvarter. Fremdeles nekter Yassir Arafat å utlevere 19 mistenkte fra bygningen. Man regner med at de i alt oppholder seg 200 mennesker i bygningen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart