PA nekter å oppgi hvem som er i Arafats HQ

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Torsdag vil Israel prøve å gjennoppta samtaler med palestinske ledere, for å drøfte beleiringen av Yassir Arafats hovedkvarter i Ramallah, det såkalte Muqata. Palestinerne nekter fortsatt å utlevere en oversikt over de 200 mennesker som er innestengt sammen med Yassir Arafat. Onsdag avviste palestinske tjenestemenn å forhandle med israelerne før de fikk komme inn til Yassir Arafat. Det har nå gått én uke siden det dødbringende terrorangrepet i Tel Aviv som var foranledningen til at Israel på ny omringet Yassir Arafat. Statsminister Ariel Sharon mener palestinernes strategi nå går ut på å eskalere volds- og terrorbølgen, for å presse Israel til å svare hardt. Palestinernes siktemål med dette er å skape et dårlig klima mellom den amerikanske administrasjonen og den israelske regjeringen i forkant av det USA-ledede angrepet på Irak.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart