Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

PA nekter å oppgi hvem som er i Arafats HQ

Torsdag vil Israel prøve å gjennoppta samtaler med palestinske ledere, for å drøfte beleiringen av Yassir Arafats hovedkvarter i Ramallah, det såkalte Muqata. Palestinerne nekter fortsatt å utlevere en oversikt over de 200 mennesker som er innestengt sammen med Yassir Arafat. Onsdag avviste palestinske tjenestemenn å forhandle med israelerne før de fikk komme inn til Yassir Arafat. Det har nå gått én uke siden det dødbringende terrorangrepet i Tel Aviv som var foranledningen til at Israel på ny omringet Yassir Arafat. Statsminister Ariel Sharon mener palestinernes strategi nå går ut på å eskalere volds- og terrorbølgen, for å presse Israel til å svare hardt. Palestinernes siktemål med dette er å skape et dårlig klima mellom den amerikanske administrasjonen og den israelske regjeringen i forkant av det USA-ledede angrepet på Irak.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart