Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Israel innrømmer at Deif bare ble skadet

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Torsdag ettermiddag meldte Porten til Midtøsten og israelske nettaviser at Hamas-lederen Mohammed Deif ikke ble drept i rakettangrepet mot to biler i Gaza by torsdag formiddag. Fredag morgen erklært en israelsk offiser at IDF var "ett hundre prosent" sikker på at Mohammed Deif ble drept i angrepet. Nå innrømmer imidlertid den israelske sikkerhetstjenesten det Hamas hele tiden har hevdet, at Deif bare ble lettere skadet i det israelske likvidasjonsforsøket. Mohammed Deif har toppet listen over ettersøkte palestinere i 15 år, og har ved flere anledninger unngått israelske arrestasjons- og likvidasjonsforsøk, ifølge Ha’aretz. Torsdagens israelske rakettangrep drepte tre palestinere og skadet 25, i følge palestinske kilder. I løpet av de to siste årene har 76 ettersøkte palestinere blitt likvidert i israelske, målrettede aksjoner. 52 palestinere er i tillegg blitt drept fordi de var i nærheten av de militante palestinerne da angrepet kom. FNs generalsekretær Kofi Annan ber Israels regjering om å «stanse slike aksjoner og oppføre seg på en måte som er i samsvar med internasjonal humanitær rett, som pålegger Israel ansvar for å beskytte sivile liv.»

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart