Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel innrømmer at Deif bare ble skadet

Torsdag ettermiddag meldte Porten til Midtøsten og israelske nettaviser at Hamas-lederen Mohammed Deif ikke ble drept i rakettangrepet mot to biler i Gaza by torsdag formiddag. Fredag morgen erklært en israelsk offiser at IDF var "ett hundre prosent" sikker på at Mohammed Deif ble drept i angrepet. Nå innrømmer imidlertid den israelske sikkerhetstjenesten det Hamas hele tiden har hevdet, at Deif bare ble lettere skadet i det israelske likvidasjonsforsøket. Mohammed Deif har toppet listen over ettersøkte palestinere i 15 år, og har ved flere anledninger unngått israelske arrestasjons- og likvidasjonsforsøk, ifølge Ha’aretz. Torsdagens israelske rakettangrep drepte tre palestinere og skadet 25, i følge palestinske kilder. I løpet av de to siste årene har 76 ettersøkte palestinere blitt likvidert i israelske, målrettede aksjoner. 52 palestinere er i tillegg blitt drept fordi de var i nærheten av de militante palestinerne da angrepet kom. FNs generalsekretær Kofi Annan ber Israels regjering om å «stanse slike aksjoner og oppføre seg på en måte som er i samsvar med internasjonal humanitær rett, som pålegger Israel ansvar for å beskytte sivile liv.»


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart